Gebruik en FAQS

Hoe worden contactlenzen gedragen en opgeslagen?

Contactlenzen kunnen dagelijks worden gedragen. Ze worden 's morgens gebruikt en' s avonds verwijderd. 

Bij ons vindt u lenzen die maximaal 12 maanden meegaan.

Zanzarah kleurlenzen zijn jaarlijkse lenzen van hoge qualiteit, onze kleur lenzen

zijn CE en FDA gekeurd.

Voor de verzorging van de contactlenzen zijn een verzorgingsproduct Lotion en een opslagcontainer noodzakelijk, Daarom leveren wij onze contactlenzen altijd met een Gratis lenscase. Het verzorgingsproduct is afhankelijk van de soort contactlens - zachte lenzen vereisen een ander reinigingsmiddel dan harde contactlenzen.

_______ Wij adviseren een combinatieoplossing "All-in-one speciaal voor ZACHTE contactlenzen"._______

 

- Waar moet je op letten met contactlenzen?

Omdat onze contactlenzen veel langer gedragen worden dan andere contactlenzen, is dagelijkse reiniging het belangrijkste.                                                                                                    Tips: - Als uw lens raar aanvoelt na het aanbrengen, probeert u dan eerst de lens andersom te draaien, lenzen kunnen wel eens omdraaien dus binnenste buiten en andersom, voelt het daarna nog steeds niet goed ?  dan zit er waarschijnlijk een stofje erop, dip uw lens in de lotion om het stofje eraf te krijgen, of masseer zachtjes de lens en spoel goed af met de lensvloeistof.

- Lenzen nooit in aanraking laten komen met water, ook als ze nog in uw ogen zitten, het kan dan raar en trekkerig aan voelen, oplossing met de vloeistof spoelen.

-Zemmen/Douchen? kan wel maar nooit uw ogen open houden onder water anders bent u uw lenzen kwijt, en voorkomen dat er water in uw ogen komt door gespetter, en na het zwemmen of douchen uw lenzen weer spoelen met lenzen vloeistof.

------Belangrijk: Neem altijd eerst een bezoek bij uw oogspecialist (oogarts of optometrist), voordat u begint met het dragen van contactlenzen, zodat u weet hoe u moet omgaan met contactlenzen en hun verzorging, en ook wat uw sterkte is , we raden aan om uw ogen per half jaar te laten controleren, zorgt u altijd voor de juiste zorg en hygiëne ! 

------- In onze doosjes staat ook het nodige informatie over de juiste verzorging en handleiding, hoe u de contactlenzen in moet doen en verzorgen. Zie binnenkant van onze doosjes.

- Disclaimer. Wij zijn niet aanspraakelijk voor de onjuiste en onhygiënische gebruik van contactlenzen.

 

--FAQS - veel gestelde vragen

- Ik woon buiten Nederland en mijn pakketje is niet aangekomen binnen 7 werkdagen. Waarom is dit?
Helaas, sommige landen hebben regelmatig vertraging binnen hun douanediensten. Dit kan leiden tot zeer lange vertragingen, echter zijn wij graag bereid een restitutie of vervanging te regelen als het pakje niet is ontvangen binnen de 21 werkdagen vanaf de verzending.
- Mijn pakket is beschadigd of leeg aangekomen, wat moet ik doen?
Neem foto's van de voorkant en achterkant van de verpakking en de beschadigde inhoud. We zullen een claim indienen bij de koeriers, zij zullen verder onderzoek verrichten. Zodra het onderzoek is afgerond, zullen wij contact opnemen met u over onze beslissing. Gelieve het pakket bewaren en de inhoud, in het geval dat de koerier dit vereist als bewijs.

- De lenzen zijn aangekomen, wat moet ik nu doen?
Zorg ervoor dat u een multifunctionele vloeistof heeft Speciaal voor zachte lenzen. Laat de contactlenzen in deze oplossing voor 24 uur, voordat u begint met het dragen van uw contactlenzen. Verschoon dagelijks het vloeistof van uw lenzen waar u ze in bewaard, ook al draagt u ze niet, goede verzorging van uw lenzen zorgt voor een langere draagcomfort van uw lenzen. Volg de instructies op voor de reinigings- en opslag van uw lenzen. Zie binnenkant van onze doosjes.

 

-- De lenzen bewegen rond in mijn oog.

Waarom gebeurt dit? Dit kan verschillende redenen hebben, zie hieronder;

1) Soms kan droogte aan de ogen dit veroorzaken, gebruikt u eventueel een paar keer per dag

oogdruppels.

2) U draagt ​​de lens binnenstebuiten. Draai het alstublieft om en probeer het opnieuw.

3) U lijdt aan astigmatisme. Dit betekent dat je hoornvlies anders gebogen is en dus past de lens niet goed. U moet dit bevestigen met een oogspecialist en de volgende keer contactlenzen kopen die specifiek voor deze aandoening zijn.

--De lenzen zijn ongemakkelijk en krassen op mijn oog. Wat kan ik doen?

1) Zorg ervoor dat u de lenzen grondig hebt gereinigd met voldoende oplossing. Als hiermee het probleem niet is opgelost, hebt u mogelijk de lens gekrast/gescheurd waardoor u deze niet meer kan dragen, hij dient te worden weggegooid en een nieuw paar moet worden aangeschaft.

--De kleur / stijl van de lenzen is anders dan mijn laatste paar. Waarom?

1) We nemen feedback van klanten over en dus kan de kleur of stijl af en toe variëren. We kunnen u verzekeren dat dit niet vaak gebeurt. Als u een verificatie wilt van de tint die u koopt, aarzel dan niet om ons eerst om advies te vragen.

--Hoe lang gaan de lenzen mee?

De meeste Zanzarah lenzen gaan 1 jaar mee. Dit is echter alleen met de juiste zorg en aandacht. We raden u toch echter aan gelieve ze na 6 maanden te vervangen. Dit ivm

bacterie opbouw en om hygienische redenen.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw
(c) Zanzarah  09/ 2017

 

  • INSTAGRAM
  • klarna
© 2017 - 2021 WWW.ZANZARAH.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel